Gebruikt door vier hete mannen

Ik ben een vrouw die heel erg veel plezier maakt in haar leven. Op alle gebieden ga ik dan ook helemaal los. Ik geniet van alles omdat ik ook alleen ben en ik er gewoon het beste van wil maken. Als ik straks 80 ben, dan wil ik terug kunnen kijken op dingen die ik heb gedaan en er dan ook redelijk trots op kunnen zijn of in ieder geval blij zijn dat ik het heb gedaan. Zo doe ik dat dus ook op seksueel gebied.

En nu weet ik wel dat oude vrouwen vandaag de dag ook genoeg sex kunnen krijgen, maar ik heb er nu zin in om van alles te genieten. Zo heb ik een groepje van vier hete mannen leren kennen tijdens een cursus online marketing en het klikte heel erg goed tussen ons. We werden vrienden en op een gegeven moment waren we aan het stappen, toen de mannen mij iets vroegen wat ik misschien niet had aan zien komen, maar waar ik wel heel veel zin in had. Ze wisten eerst niet goed hoe te beginnen en ze zeiden dat ze mij heel erg aardig vonden en ook graag met mij omgingen. Maar er was een probleem.

Ze vertelden mij dat ze eigenlijk allemaal wel met mij naar bed wilden en dat ze het liefst met zijn vieren tegelijkertijd met mij konden vrijen. Mijn mond viel open en ik keek de jongens eens goed aan. Het was een wens van mij om ooit eens door vier kerels tegelijk geneukt te worden. Een gangbang was echt iets waar ik al heel wat jaren van droomde. Maar in hoeverre ze serieus waren, dat wist ik niet dus ik vroeg hen om daar geen grapjes over te maken, want ik wilde niet voor joker staan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *